Log In Sign Up

REALLY desperate for an answer :(


Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To AIP Venting Place LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
March 28th, 2012, 11:29 AM
Regular
Join Date: Mar 2012
Location: Chicago
Posts: 68
From yesterday:

Okay so I have a really regular cycle of 24-25 days. I have always gotten my period earlier than late. My last period was Feb 25th and I ovulated in the window 6th march - 10th march. We BD'd on March 7th and 8th and I am positive I felt ovulation cramps at that time. I have been testing since 8 DPO up until now (20 DPO) and have only been getting BFN's

My period was due 4 days ago and there is no sign of it. I have all early pregnancy symptoms (so bloated, gassy, fatigued out, sore boobs etc) but keep getting negatives. Also I have such regular cycles that this is REALLY wierd. I keep feeling like AF is coming but nothing. No spotting, nothing at all. This wait is killing me!!! Has anyone been in a similar situation where they feel they're preggo but the pee sticks just say otherwise?

I have a doc's appointment in april and am thinking of requesting bloodwork then but this is just driving me insane!! Thanks for reading my uber long post ladies!

Today:

21 DPO today! I've had period-like cramps, my period is 5 days late and all of a sudden today when I woke up I had thick brown discharge/light bleeding (sorry tmi). Wore a pad and noticed red blood. Its not clots or anything and its pretty light. I am SO confused as to whether this is the start of my period or is this just delayed implantation bleeding? I've never had such a wierd/late period and my hpt's are still showing bfns, ugh!
Reply With Quote
  #2  
March 28th, 2012, 07:29 PM
Regular
Join Date: Mar 2012
Location: Chicago
Posts: 68
Update: there is not much on the pad but when i go pee there's red blood and thread like tissue accompanied by cramps....am i miscarrying?? i don't have insurance for another 3 days so i can't go to the doc until then but i wud reallyyyy appreciate replies! thanks
Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 04:13 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0