Log In Sign Up

OOMMGG!!! JM you are really getting on my last nerve today!


Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To 2012 Playroom LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
August 10th, 2011, 07:36 PM
.ingrid.'s Avatar TTC #2 on clomid
Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Posts: 917
The website continuously logs me out. Seriously. I'll be logged in for 60 seconds, then all out of no where it's asking me to log in again. Over and over.

This has been an ongoing problem that seems to be getting worse.

Has any one else encountered this?
__________________
Ingrid: 26, Husband: 27, Ezra: 16 months

Starting a clomid journey!
Reply With Quote
  #2  
August 10th, 2011, 07:42 PM
aogilvie's Avatar Super Mommy
Join Date: Sep 2009
Posts: 601
I haven't experienced that, sorry, but for the last four days or so when I open up any of the pages, there is no top to bottom scroll bar. So all I get is the JM logo and no content of the page. Seriously, four days!!! That is total crap. Anyone else been getting that? What's up with JM lately?
__________________
Ana-31 DH-32
TTC #1 with Endometriosis & Antiphospholipid Syndrome since December 2008
Dec 2008 - April 2010 #17 Natural cycles
May 2010 - IUI + clomid 50mg BFN
June 2010 - IUI + clomid 50mg BFN
July 2010 - IUI + clomid 100mg BFN
Sept/OC 2010 - IVF #1 (1 embryo transfered; none to freeze) BFP!!!
Oct 25 2010 - First ultrasound at 6.5 weeks TWO HEARTBEATS!!! The embryo split; we're having identical twins!!!
Nov 30 2010 - Ultrasound at 11 weeks; no heartbeats & no growth past 9 weeks
Dec 2 - D&C#1
Dec 7 2010 - D&C#2
Dec 22 2010 through current - Weekly acupuncture treatment
May/June 2011 - IVF#2 with acupuncture (1 embryo transferred; 4 embies on ice!!!) BFP!!!
June 29 2011 - First ultrasound at 7.0 weeks. Everything looks great so far!

July 18, 2011 - Second ultrasound at 9.5 weeks. Baby is doing great!

Feb 10 2012 - Molly Eileen arrived at 7lbs 11oz and 19inches!!!
Reply With Quote
  #3  
August 10th, 2011, 07:59 PM
Platinum Supermommy
Join Date: Jul 2006
Posts: 18,997
Jm isnt loading right and its driving me crazy ugh
__________________


Thank you Brittany for my very pretty siggy!
Reply With Quote
  #4  
August 10th, 2011, 08:12 PM
Kitusne's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,205
I was having load problems yesterday, but not today. it would only load the top portion of the page and I would have to reload.
__________________
Reply With Quote
  #5  
August 10th, 2011, 08:19 PM
sarah_19_nz's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,473
I have no problems what'soever.
The in-gender website that I have recently become obsessed with however is a NIGHTMARE at the mo!! haha
__________________


Reply With Quote
  #6  
August 10th, 2011, 09:26 PM
Super Mommy
Join Date: Sep 2010
Posts: 944
Yes, I've had days where it just won't let me log in, and then today and yesterday I had to reload each page twice
Reply With Quote
  #7  
August 10th, 2011, 09:38 PM
Bella11356's Avatar Super Mommy
Join Date: Jun 2011
Posts: 819
Quote:
Originally Posted by Kitusne View Post
I was having load problems yesterday, but not today. it would only load the top portion of the page and I would have to reload.
This was happening to me as well, I thought maybe it was just my iPad. But no problems today
__________________


Reply With Quote
  #8  
August 10th, 2011, 09:42 PM
katiebug02's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Dec 2008
Location: Arkansas
Posts: 3,143
I've been having the same problem. It just loads the top part of the page and nothing else.
__________________











Proud Mommy of Eric(11), Caitlyn(9), Aidan(6), Mason(3) and Eliana(2/21/2012)
Reply With Quote
  #9  
August 11th, 2011, 04:44 AM
marinewife0702's Avatar proud first time mama
Join Date: May 2011
Location: NC
Posts: 1,906
Quote:
Originally Posted by katiebug02 View Post
I've been having the same problem. It just loads the top part of the page and nothing else.
Me too!!! So annoying!!!!
__________________



Reply With Quote
  #10  
August 11th, 2011, 05:05 AM
JTsquared's Avatar Co-Host of Feb 2012 PR
Join Date: Jun 2011
Location: Akron, Ohio
Posts: 2,901
Yep, loading problems here too. Sometimes I have to reload 5 or 6 times for the page to show.
__________________
Reply With Quote
  #11  
August 11th, 2011, 05:46 AM
~Nik*Re~'s Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Dec 2007
Location: Tennessee
Posts: 4,954
Yea loading problems, I just gave up.
__________________
Thank you Jaidynsmum!

Check out my FB page for cute Boutique Stuff for Boys and Girls

Reply With Quote
  #12  
August 11th, 2011, 06:02 AM
Veteran
Join Date: Jul 2011
Location: Denver, CO
Posts: 252
Quote:
Originally Posted by aogilvie View Post
I haven't experienced that, sorry, but for the last four days or so when I open up any of the pages, there is no top to bottom scroll bar. So all I get is the JM logo and no content of the page. Seriously, four days!!! That is total crap. Anyone else been getting that? What's up with JM lately?
THIS. Making me crazy!!!!
Reply With Quote
  #13  
August 11th, 2011, 07:12 AM
Platinum Supermommy
Join Date: Mar 2008
Posts: 6,602
I have. On my phone. If I close out my browser and reopen it it seems to fix it for at least a few days.

The whole page not loading thing is a problem with an ad. Admins know about it and they are fixing it. If you have an ad blocker it will probably fix the issue.
__________________


Thank you GraysMama for my beautiful siggy!
Reply With Quote
  #14  
August 11th, 2011, 07:29 AM
ASoldiersLuckyCharm's Avatar Three's A Charm <3
Join Date: Jan 2006
Location: Clarksville,Tn
Posts: 6,903
Send a message via ICQ to ASoldiersLuckyCharm Send a message via Yahoo to ASoldiersLuckyCharm Send a message via Skype™ to ASoldiersLuckyCharm
I experienced loading pages yesterday.. I had to reload 5-6 times for one page to turn out right.
__________________
We are two of a kind working on a full house



all graphics made by Jackie at http://cutesypies.livejournal.com/ & http://blushfuls.com/ tell her Judy sent you
Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 08:05 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0