Log In Sign Up

Wrong Account! Help!!


Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Like Tree4Likes
  • 3 Post By .h00dihoo.this.
  • 1 Post By BlndGrl8

Reply Post New Topic
  Subscribe To 2012 Playroom LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
July 23rd, 2012, 08:29 PM
Member
Join Date: Feb 2009
Posts: 11
I just responded to a post and when I re-read it, it has me logged in under someone else's account "Mari-mommy"
I'm Kristin - BlndGrl8
I logged out, cleared my cookies and all, logged back in and when I went to the boards it changed my name again. This is so weird!! Has this happened to anyone else?!
Reply With Quote
  #2  
July 23rd, 2012, 08:31 PM
Cocoa Sashimi's Avatar Usually Lurking
Join Date: Jun 2008
Location: Omaha, NE
Posts: 2,447
Quote:
Originally Posted by Mari-mommy View Post
I just responded to a post and when I re-read it, it has me logged in under someone else's account "Mari-mommy"
I'm Kristin - BlndGrl8!
Kristin,

I'm thinking the issue with JM itself and not on your end. However, try using a different browser (IE, Firefox, Opera, etc.) and see if it still does it. If it does, you'll probably have to contact JM somehow.
__________________
~ Ki ~
LO arrived 11/20






Reply With Quote
  #3  
July 23rd, 2012, 09:53 PM
newserenity's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Jan 2012
Location: Tennessee
Posts: 1,596
How weird!! I've never had this happen on any forum.
__________________
Michelle, Wife to Sean & Mommy to three sweet girls and one little boy!

Reply With Quote
  #4  
July 24th, 2012, 12:36 AM
.h00dihoo.this.'s Avatar *Siggy.Legend*
Join Date: Dec 2007
Location: Sacramento, CA
Posts: 18,628
Send a message via MSN to .h00dihoo.this. Send a message via Yahoo to .h00dihoo.this.
suuurre.. troll!!!
__________________
Reply With Quote
  #5  
July 24th, 2012, 04:58 AM
Belita's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Nov 2011
Posts: 12,105
I just saw in the Hosts board for you to e-mail Rachel at rachel@justmommies.com

Apparently this happened to several ladies yesterday!!!
__________________

Reply With Quote
  #6  
July 24th, 2012, 05:49 AM
Leanne78's Avatar Nov 2012 DDC Co-Host
Join Date: Oct 2009
Posts: 9,498
Yeah, someone said they were seeing newserenity's picture on my posts yesterday too. It never showed up like that for me though when I was posting. Really odd. If anymore stuff like this comes up too, they added that button at the top of the page that you can click on. It says "Technical Problems - Click Here".
__________________



Reply With Quote
  #7  
July 24th, 2012, 08:11 AM
BlndGrl8's Avatar Kaitlin & Cameron's Mommy
Join Date: Dec 2009
Location: Phoenix, AZ
Posts: 3,018
Ok I think I'm back to normal!! I was thinking someone had my password and changed my account!! I totally forgot about that tech help button!!
SarahxSyanide likes this.
__________________
Thank you Vicki... for my siggy!!
Reply With Quote
  #8  
July 24th, 2012, 08:49 AM
white.house's Avatar Kelli
Join Date: Jan 2010
Location: Southeastern, USA
Posts: 11,344
Glad you it was fixed for you!
There are several in my PR with this problem!
__________________
"...all good things are wild and free."


eli grey [9.15.10]
jude lawrence [11.9.12]

forever loving our best girl, finley [born still 10.30.11]
Reply With Quote
  #9  
July 24th, 2012, 09:08 AM
newserenity's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Jan 2012
Location: Tennessee
Posts: 1,596
Quote:
Originally Posted by Leanne78 View Post
Yeah, someone said they were seeing newserenity's picture on my posts yesterday too. It never showed up like that for me though when I was posting. Really odd. If anymore stuff like this comes up too, they added that button at the top of the page that you can click on. It says "Technical Problems - Click Here".
Whoa... weird!!
__________________
Michelle, Wife to Sean & Mommy to three sweet girls and one little boy!

Reply With Quote
  #10  
July 24th, 2012, 10:46 AM
Leanne78's Avatar Nov 2012 DDC Co-Host
Join Date: Oct 2009
Posts: 9,498
Well I tried the tech help button just now and all it does is take you to a thread with frequently asked questions and some other unrelated threads. I guess PM'ing Rachel is probably still the best way to go.
__________________



Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 08:24 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0