Log In Sign Up

question


Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To Blinkies Bungalow LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
March 15th, 2009, 10:51 AM
crazeydaisy1975's Avatar Veteran
Join Date: Nov 2006
Posts: 493
I have been trying to post two blinkies i made for pickups and i'm using the right code or so i thought i was..i was saving on photobucket..could i be doing something wrong..? i'm doing it just like i have always done it???? with the image code???

EDee
__________________


Reply With Quote
  #2  
March 15th, 2009, 10:59 AM
MountainMomma's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: May 2007
Location: Southern Iowa
Posts: 23,408
Send a message via Yahoo to MountainMomma
Hmm.. I'm not sure what the problem is. That's the way I do it and I haven't been having any problems.
__________________

Thanks to Jaidynsmum for my new siggy!


Click on my blinkies to tour some of my favorite boards!
Reply With Quote
  #3  
March 15th, 2009, 11:42 AM
crazeydaisy1975's Avatar Veteran
Join Date: Nov 2006
Posts: 493
I have no idea either i just posted four or five a couple of days ago..so i'm not sure what's the problem..now i'm getting red x's as the images?

EDee
__________________


Reply With Quote
  #4  
March 15th, 2009, 12:27 PM
jennifer13's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Feb 2007
Location: freeport, ny
Posts: 13,346
did you move the image to another folder if so that brakes the code.
__________________










Reply With Quote
  #5  
March 15th, 2009, 08:05 PM
crazeydaisy1975's Avatar Veteran
Join Date: Nov 2006
Posts: 493
no i didn't..i was using photobucket i always put them in the same one i have always used..so really i have no clue i'm lost....

edee

no i didn't..i was using photobucket i always put them in the same one i have always used..so really i have no clue i'm lost....

edee
__________________


Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 01:26 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0