Log In Sign Up

Repeat Posting issues


Need Help Navigating JM?

Post here if you need help with anything at JustMommies. If you are having problems registering at JustMommies please contact us at boards@justmommies.com

Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To Need Help Navigating JM? LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
March 27th, 2009, 05:40 AM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
I have been noticing some issues with my posts lately, I will make my post and submit it, and when it shows up on the screen, the same content shows up twice in the same post. It's not every time, and I haven't figured out if there's a trigger, but it's kind of annoying.
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #2  
March 30th, 2009, 10:14 AM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
Any ideas? It's still happening occasionally.
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #3  
March 30th, 2009, 01:19 PM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
I'm not sure what the problem is, but I do encounter it from time to time myself. I have asked our tech people about it.
Reply With Quote
  #4  
March 30th, 2009, 01:24 PM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
I can't seem to figure out what it is that causes it, either.
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #5  
March 31st, 2009, 05:26 PM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
It seems to have something to do with the smileys, as far as I can tell....

**Okay, maybe not. It did it the last few times I had a smiley, but now this time it's not showing up. Hmmmm....
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #6  
April 1st, 2009, 05:53 AM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
I'm still having lots of trouble with these double and even triple posts. I'm thinking it may have something to do with the combination of contractions and smileys, but it's difficult to say as it doesn't happen every time. I do see other people with this problem too though.
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #7  
April 1st, 2009, 09:04 AM
plan4fate's Avatar I may bend, but not break
Join Date: Mar 2008
Location: Wisconsin
Posts: 26,319
Send a message via MSN to plan4fate
Almost every post I've made today, with or with out smileys has been double posted.. and then it doesn't want to let me edit it to remove the 2nd part.
__________________
~TTC #1 together 2 years and counting ~


Awesome siggy made by Jaidynsmum
Matthew&Mark 08/24/2005 9w1d, Mattie Anne 04/07/2008 8w Mel|&Dee 01/19/2010 (8 weeks) and 5 chemical pregnancies
Hope 07/22/2012@4w1d, Konnor 11/24/2012@3w6d,"Emmy"1/15/2013@ 3w6d, Ronen 02/10/2013@3w5d, Joy 07/19/2013@3w6d, "Pea" 09/06/2013@ 3w3d

Me: Hashimoto's Thyroiditis, PCOS, Insulin resistant
175mcg Synthyroid, 1500mg Metformin
Him: MFI low count, low morphology, low motillity
Seeing MFI specialist/RE in 2015
Attempting vitamins for remainder of 2014
Weight loss goal #1 - 10% body weight 23.4lbs - accomplished July 13 2014
Reply With Quote
  #8  
April 1st, 2009, 10:51 AM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
I've been able to go back and edit mine, but I still can't seem to figure out what's causing the issues. It "seems" like it has something to do with either punctuation, smileys, or a combination of both, but I can't tell for the life of me....
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #9  
April 1st, 2009, 11:11 AM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
I'm pretty certain it doesn't have anything to do with smilies or punctuation. I have had it happen from time to time and even in posts when I've used nothing except a period and no emoticons.

I've asked our tech people to see if they are able to identify the cause and if there is anything that we can do about it.
Reply With Quote
  #10  
April 1st, 2009, 11:23 AM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
I just keep trying theories in here.... does it seem to be working? It would figure though, that every time I actually try to post something in here, it works perfectly, but on any other board I have a bunch of issues.
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #11  
April 1st, 2009, 02:53 PM
Cheryl_W's Avatar Izzy's Mom!
Join Date: Mar 2009
Location: Chilliwack, BC, Canada
Posts: 3,646
Send a message via MSN to Cheryl_W
For awhile I thought it had something to do with someone posting above me in the thread while I was typing my post, because that seemed to keep happening... Or the length of time I was viewing a thread before I replied... But there have been a couple of replies that double posted when I was only on the page for seconds, and my reply took seconds to type - and no one had posted above me at all.

I did notice, though, that is only in replies not new threads.

For awhile I thought it had something to do with someone posting above me in the thread while I was typing my post, because that seemed to keep happening... Or the length of time I was viewing a thread before I replied... But there have been a couple of replies that double posted when I was only on the page for seconds, and my reply took seconds to type - and no one had posted above me at all.

I did notice, though, that is only in replies not new threads.

***HOLY COW - for the first time ever, when trying to demonstrate a problem, it actually happened!!

Ok, it only ever happens for me when I use quick reply. Normally under quick reply it is supposed to just show the post once you click "post", but when it does the strange double post thingy it shows the "Your post has just been submitted" or whatever, with the little bit about allowing a poll. Almost as if it is registering the quick reply as a new thread kind of??? Oh, and when I edit and click "Save", it never refreshes I have to refresh manually to see that it has been saved.
__________________

Big huge hugz and thanks to tasha_mae for my beautiful siggy!


- and -

Last edited by Cheryl_W; April 1st, 2009 at 02:58 PM.
Reply With Quote
  #12  
April 1st, 2009, 07:56 PM
quietsong's Avatar Just Another Slacker Mom
Join Date: Aug 2006
Location: Missouri
Posts: 42,367
Send a message via MSN to quietsong
Theorizing here... Could it be linked to the way that the quick reply posts without leaving/truly reloading the page? It seems like the double posts occur for me when I quick reply and it does the little spinny circle "Loading," but then instead of just popping the new post on the page it goes to the "post submitted" and reloads the page entirely. Or maybe when someone else posts at the same time, so the page you're currently looking at - the one it wants to tack your post onto without refreshing - isn't the most up to date version of the page, so it gets confused.
__________________



Visit My Blog, and come join me at the JM Blogs!
Thank you Jaidynsmum for the siggy!
Reply With Quote
  #13  
April 3rd, 2009, 03:38 PM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
I'm noticing that the more I use enter to make a new line, like if I hit it twice to make a space between paragraphs, that it seems to have an effect on whether I get a double post or not. Not every time, but almost every time.

It's just a bit weird. And it's getting annoying with the longer posts where it's happening, because it gets confusing.

I'm noticing that the more I use enter to make a new line, like if I hit it twice to make a space between paragraphs, that it seems to have an effect on whether I get a double post or not. Not every time, but almost every time.

It's just a bit weird. And it's getting annoying with the longer posts where it's happening, because it gets confusing.





Muwahaha, it worked! Any ideas if there's a way to fix this type of glitch?
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~


Last edited by mommablogger; April 3rd, 2009 at 03:41 PM.
Reply With Quote
  #14  
April 3rd, 2009, 04:16 PM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
I

wonder

if

that

really

is

what

sets

it

off.
Reply With Quote
  #15  
April 9th, 2009, 06:23 AM
SugarNSpice's Avatar VBAC Mommy!!!
Join Date: Oct 2004
Location: TN
Posts: 6,447
Send a message via MSN to SugarNSpice Send a message via Yahoo to SugarNSpice
I'm glad you posted this because I was JUST coming here to make a thread about this. It is SO annoying. This happens to me EVERY SINGLE TIME I POST!!! Every post is a double one. I'm really tired of editing. I hope the problem is identified SOOOON!

See, I bet you anything when I send this post, it will show up twice....I bet you anything!!

I'm glad you posted this because I was JUST coming here to make a thread about this. It is SO annoying. This happens to me EVERY SINGLE TIME I POST!!! Every post is a double one. I'm really tired of editing. I hope the problem is identified SOOOON!

See, I bet you anything when I send this post, it will show up twice....I bet you anything!!

Yep....I was right! Told ya.

Seriously....it's annoying.
__________________
Jamie, mommy to: Jillian 7/19/05 (c-section), Addison 6/4/07 (VBAC),
& Evan 10/16/10 (VBAC)





Reply With Quote
  #16  
April 9th, 2009, 06:38 AM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
Yep, it's getting very annoying. It seems like when I do longer sentences for the first line, or maybe even a contraction or something, and then hit enter twice and make a second sentence, that's when it doubles on me.

It's very annoying because I tend to do that a lot, and then I end up with these enormous posts that no one can make any sense of.

Yep, it's getting very annoying. It seems like when I do longer sentences for the first line, or maybe even a contraction or something, and then hit enter twice and make a second sentence, that's when it doubles on me.

It's very annoying because I tend to do that a lot, and then I end up with these enormous posts that no one can make any sense of.
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #17  
April 29th, 2009, 01:19 PM
mommytutu's Avatar mom to Emma & Jacqueline
Join Date: Oct 2005
Location: Bradenton, Fl
Posts: 13,826
Quote:
Originally Posted by Cheryl_W View Post
For awhile I thought it had something to do with someone posting above me in the thread while I was typing my post, because that seemed to keep happening... Or the length of time I was viewing a thread before I replied... But there have been a couple of replies that double posted when I was only on the page for seconds, and my reply took seconds to type - and no one had posted above me at all.

I did notice, though, that is only in replies not new threads.

For awhile I thought it had something to do with someone posting above me in the thread while I was typing my post, because that seemed to keep happening... Or the length of time I was viewing a thread before I replied... But there have been a couple of replies that double posted when I was only on the page for seconds, and my reply took seconds to type - and no one had posted above me at all.

I did notice, though, that is only in replies not new threads.

***HOLY COW - for the first time ever, when trying to demonstrate a problem, it actually happened!!

Ok, it only ever happens for me when I use quick reply. Normally under quick reply it is supposed to just show the post once you click "post", but when it does the strange double post thingy it shows the "Your post has just been submitted" or whatever, with the little bit about allowing a poll. Almost as if it is registering the quick reply as a new thread kind of??? Oh, and when I edit and click "Save", it never refreshes I have to refresh manually to see that it has been saved.

Yeah that!

Sometimes when I try to make a quick reply it brings up a box asking me to open or save "new reply" too.
__________________
Kayttie, in love with Shane, mom to Emma Brynn and Jacqueline Noel


Reply With Quote
  #18  
April 29th, 2009, 03:59 PM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
We're still trying to resolve this issue. We are upgrading our servers tonight and hope that this will help with this problem.
Reply With Quote
  #19  
May 4th, 2009, 10:27 AM
mommablogger's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Oct 2005
Location: Wisconsin
Posts: 4,588
It's still not working.

I'm starting to get a bit tired of having to edit almost every post I make...

It's still not working.

I'm starting to get a bit tired of having to edit almost every post I make...
__________________
Visit my Blog! Homemaker's Guide To The Galaxy
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Visit my Etsy Shop! BeStitched
~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Reply With Quote
  #20  
May 4th, 2009, 11:57 AM
KrazE's Avatar ShutTheFrontDoor
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,546
Curiously - for those where it's obviously double posting the same text in the same post...

What OS are you on? XP - Vista
Is it happening on one specific computer (if you have more than one)?

I have not tried posting on the site from XP yet, but I have not had issues (though I have a very small number of posts) from Vista.

Just curious as to what the commonalities are for those with the issue.
__________________
~~~~~~~~~~

Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 01:19 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0