Log In Sign Up

My posts keep vanishing.


Need Help Navigating JM?

Post here if you need help with anything at JustMommies. If you are having problems registering at JustMommies please contact us at boards@justmommies.com

Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To Need Help Navigating JM? LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
June 3rd, 2009, 10:42 PM
Wednesday's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Mar 2007
Location: Ontario, Canada.
Posts: 1,508
I'm not sure what is happening. I've tried to post new threads twice in the past couple of days. I will get about half way through writing my post, and then I try to click on the page to scroll down. As soon as I click on my page, it vanshies and I loose everthing that I just wrote out! I am using Mozilla.Could that be the issue?

Thanks!
__________________



Last edited by Wednesday; June 3rd, 2009 at 10:42 PM. Reason: Typo
Reply With Quote
  #2  
June 4th, 2009, 04:49 AM
pattyandthemoos's Avatar Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: Michigan
Posts: 61,642
Are you getting a blank page when you hit the add reply or new topic button? Or is something else happening?
__________________


Missing my Mommy Weightloss & Fitness girls. You're the best!
Reply With Quote
  #3  
June 4th, 2009, 07:22 AM
Wednesday's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Mar 2007
Location: Ontario, Canada.
Posts: 1,508
I am not even able to hit "reply". I will type something and then go move the mouse to head towards the "reply" button. As soon as I click anywhere on the screen, it instantly takes me back my PR page. It doesn't seem to be happening in "quick reply", only seems to be happening if I go advanced or try to post a topic.
__________________


Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 07:08 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0