Log In Sign Up

Marquee's


Need Help Navigating JM?

Post here if you need help with anything at JustMommies. If you are having problems registering at JustMommies please contact us at boards@justmommies.com

Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To Need Help Navigating JM? LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
June 9th, 2009, 11:49 AM
sunshyne57's Avatar ~Angela~
Join Date: Mar 2008
Location: Canada
Posts: 8,133
Hi I posted this question before but never got a response to it.

I'm having issues with the scrolling siggies. It will only get to the second one before resetting itself and goes back to the beginning.

Any ideas? This is very annoying.

Thanks!
__________________
Thank you Jaidynsmum for my super cute siggy!
Reply With Quote
  #2  
June 10th, 2009, 06:38 AM
quietsong's Avatar Just Another Slacker Mom
Join Date: Aug 2006
Location: Missouri
Posts: 42,367
Send a message via MSN to quietsong
Is it all scrolling siggies, or just a specific one?

What browser and operating system are you using?
__________________



Visit My Blog, and come join me at the JM Blogs!
Thank you Jaidynsmum for the siggy!
Reply With Quote
  #3  
June 10th, 2009, 12:40 PM
Misty_X's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Mar 2008
Location: UK
Posts: 25,063
Have you tried things like clearing your cookies and temporary files? You coukd also try switching viewing siggies off, log out, log in again and switch them on again just in case it gives them a 'jump start'
__________________

~ Thank you Patty for my awesome siggy! ~
.

Co-Host of
General Spirituality | TTC with Endo
.
Group Leader/Co-Leader of:
Peestick Addicts * Chemical Pregnancy * Got Guinea Pigs? * JM Games Addicts
Addicted to Hosting * Dreamer's Den * Horror Flic Chics

.

* Come and read the JM Blogs! * | * Visit My Blog on JM! *

.

Reply With Quote
  #4  
June 10th, 2009, 06:23 PM
sunshyne57's Avatar ~Angela~
Join Date: Mar 2008
Location: Canada
Posts: 8,133
Quote:
Originally Posted by quietsong View Post
Is it all scrolling siggies, or just a specific one?

What browser and operating system are you using?

I am using IE 8 and I'm using Windows Vista. I never had a problem before, so I'm not sure whats up!

And its all scrolling siggies....not just mine.



Thank you for the suggestion Misty.....I tried that and it didn't work


Any other ideas??
__________________
Thank you Jaidynsmum for my super cute siggy!
Reply With Quote
  #5  
June 11th, 2009, 01:31 AM
Misty_X's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Mar 2008
Location: UK
Posts: 25,063
Hmm, I'm stumped! Do you have any other browsers on your computer? You could try downloading something like Google Chrome or Firefox just to see if they do the same in those.

Have you noticed any glitches on any other sites or just scrolling siggies on JM?
__________________

~ Thank you Patty for my awesome siggy! ~
.

Co-Host of
General Spirituality | TTC with Endo
.
Group Leader/Co-Leader of:
Peestick Addicts * Chemical Pregnancy * Got Guinea Pigs? * JM Games Addicts
Addicted to Hosting * Dreamer's Den * Horror Flic Chics

.

* Come and read the JM Blogs! * | * Visit My Blog on JM! *

.

Reply With Quote
  #6  
June 11th, 2009, 05:32 AM
sunshyne57's Avatar ~Angela~
Join Date: Mar 2008
Location: Canada
Posts: 8,133
So far every other site seems to be fine.

It was fine one day and then I added my new siggy (the one of my son and daughter) and thats the last time I remember it working properly.

It was doing this a long time ago too and I remember some other people were having the same issue and some weren't. Then it started working again one day.

I have nooo clue!
__________________
Thank you Jaidynsmum for my super cute siggy!
Reply With Quote
  #7  
June 11th, 2009, 10:14 AM
Karen's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 124,637




I was just trying to figure it out, the top one is the code you have in your siggy, the second one is when I shuffled the images about. It's like it gets to a point and then stops. I'll ask about and see what I can find out as all your codes are correct. I'm wondering if it's something to do with IE8 as I use that
__________________

Thanks to Julia (Julka) for my beautiful siggy!
Come and see how Alyssa's grown!!
Reply With Quote
  #8  
June 11th, 2009, 10:29 AM
Karen's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 124,637
Have you recently run windows update and installed IE 8? As apparantly IE8 doesn't support the marquee code, i've just googled it. It's the same on my screen with everyones siggy.
__________________

Thanks to Julia (Julka) for my beautiful siggy!
Come and see how Alyssa's grown!!
Reply With Quote
  #9  
June 11th, 2009, 03:05 PM
sunshyne57's Avatar ~Angela~
Join Date: Mar 2008
Location: Canada
Posts: 8,133
Yeah its actually working now!!

I tried hitting that little broken page button up at the top to the right of the address bar (called Compatibility View), and it started working again. Weird!

Thanks for all the help!
__________________
Thank you Jaidynsmum for my super cute siggy!
Reply With Quote
  #10  
June 11th, 2009, 03:09 PM
Karen's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 124,637
Ha ha I just did the same and it's working here too
__________________

Thanks to Julia (Julka) for my beautiful siggy!
Come and see how Alyssa's grown!!
Reply With Quote
  #11  
June 11th, 2009, 07:29 PM
peimum's Avatar life blows sometimes.
Join Date: Mar 2008
Location: PEI, Canada
Posts: 7,286
Send a message via MSN to peimum Send a message via Skype™ to peimum
yeah! glad i was not the only one! thnks for the fix!
__________________
Reply With Quote
  #12  
June 12th, 2009, 08:28 AM
sunshyne57's Avatar ~Angela~
Join Date: Mar 2008
Location: Canada
Posts: 8,133
haha it was complete fluke that I clicked that button as I had no idea what it would do!

Glad I could help you ladies out as well!
__________________
Thank you Jaidynsmum for my super cute siggy!
Reply With Quote
  #13  
June 16th, 2009, 02:34 PM
Carwen*Angel's Avatar Fly away on my zephyr
Join Date: Feb 2006
Location: Manchester, UK
Posts: 66,539
Send a message via MSN to Carwen*Angel
Thanks for the fix! I saw this post last week and didn't reply because I didn't know the answer, just had the same issue myself, and remembered this and came back to see if there was an answer!
__________________



Reply With Quote
  #14  
September 23rd, 2009, 04:17 AM
Mom2*Lauryn*Jacob*'s Avatar aka Heather!
Join Date: Feb 2007
Location: NY
Posts: 15,703
Thanks so much, the compatibility button worked for me too! Yay!
__________________
~Heather~


My Siggy Gallery ~ Request a Siggy ~ My Blog ~ My Page Gallery
Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 10:29 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0