Log In Sign Up

Help!


Need Help Navigating JM?

Post here if you need help with anything at JustMommies. If you are having problems registering at JustMommies please contact us at boards@justmommies.com

Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To Need Help Navigating JM? LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
December 2nd, 2009, 08:14 PM
lindseyp1019's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Mar 2007
Location: Fredericksburg, VA
Posts: 5,621
Still no check marks on threads I have posted on, is it something wrong with my settings? I am on my home laptop so there are no restrictions like a work computer.
__________________


*Lindsey, proud mamma to Kyle and Cade!*
Reply With Quote
  #2  
December 2nd, 2009, 08:25 PM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
Have you cleared your cookies & cache recently? We thought we had resolved this issue. Could you try clearing your cookies and see if that helps?
Reply With Quote
  #3  
December 3rd, 2009, 05:55 AM
lindseyp1019's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Mar 2007
Location: Fredericksburg, VA
Posts: 5,621
Nope, didn't work.
__________________


*Lindsey, proud mamma to Kyle and Cade!*
Reply With Quote
  #4  
December 3rd, 2009, 09:53 AM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
Ok, will see what I can find out. What browser are you using? Have you tried any other and get the same result?
Reply With Quote
  #5  
December 3rd, 2009, 11:02 AM
lindseyp1019's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Mar 2007
Location: Fredericksburg, VA
Posts: 5,621
EI, the newest version. We have Windows 7, which I don't know if that makes a difference or not. I haven't tried anyother browser yet, I'll try if Firefox or something works.
__________________


*Lindsey, proud mamma to Kyle and Cade!*
Reply With Quote
  #6  
December 3rd, 2009, 11:11 AM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
I have Windows 7 too. I'll try in IE and see if I have an issue.
Reply With Quote
  #7  
December 3rd, 2009, 11:25 AM
Rachel's Avatar Just Rachel
Join Date: Oct 2004
Location: Taneytown, MD
Posts: 114,707
Send a message via Yahoo to Rachel
Just checked in IE and I see the check mark. You are not seeing this:

[IMG]/justmommies/vb/images/statusicon/thread_dot.gif[/IMG]

this is what you see:

[IMG]/justmommies/vb/images/statusicon/thread.gif[/IMG]

correct?
Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 10:13 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0