Log In Sign Up

signatures not showing up


Need Help Navigating JM?

Post here if you need help with anything at JustMommies. If you are having problems registering at JustMommies please contact us at boards@justmommies.com

Welcome to the JustMommies Message Boards.

We pride ourselves on having the friendliest and most welcoming forums for moms and moms to be! Please take a moment and register for free so you can be a part of our growing community of mothers. If you have any problems registering please drop an email to boards@justmommies.com.

Our community is moderated by our moderation team so you won't see spam or offensive messages posted on our forums. Each of our message boards is hosted by JustMommies hosts, whose names are listed at the top each board. We hope you find our message boards friendly, helpful, and fun to be on!

Reply Post New Topic
  Subscribe To Need Help Navigating JM? LinkBack Topic Tools Search this Topic Display Modes
  #1  
October 6th, 2005, 05:04 AM
Platinum Supermommy
Join Date: Oct 2004
Location: *queen city* of North Carolina
Posts: 9,497
Is it just me? it shows up either just BLANK were the siggie SHOULD be, or it shows up as "user posted image". I'm not sure if its just my computer, perhapes photobucket, or what.
__________________
Proud Mommy To My Princess (5)
Watching over us -- August 2005, March 2010, October 2010, July 2011
Reply With Quote
  #2  
October 6th, 2005, 06:01 AM
pattyandthemoos's Avatar Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: Michigan
Posts: 61,629
Here is a link to your siggie on photobucket.

http://img.photobucket.com/albums/v4...od2123/liz.jpg

Click on it and let me know what happens. I am seeing photos just fine. There have been a few members that have been having problems with this. I am not sure at this point if the problem is with photobucket or something else.
__________________


Missing my Mommy Weightloss & Fitness girls. You're the best!
Reply With Quote
  #3  
October 6th, 2005, 06:36 AM
LouLouMom's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Mar 2005
Location: NY
Posts: 4,435
I am Having the same problem. Just a red x that says user posted image, not on mine, I have no pics but it happens on all posts that I open.
__________________










Angel~9/12/05~with us for 5 weeks</span></span></span>
Reply With Quote
  #4  
October 6th, 2005, 06:57 AM
pattyandthemoos's Avatar Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: Michigan
Posts: 61,629
I think the problem is with photobucket. We will have to look into that. If the problem is with photobucket it is out of our control.
__________________


Missing my Mommy Weightloss & Fitness girls. You're the best!
Reply With Quote
  #5  
October 6th, 2005, 07:26 AM
LouLouMom's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Mar 2005
Location: NY
Posts: 4,435
Thanks Patty...I'm just that I can't see the pics that everyone else can. Thanks for looking into it, I know you're busy.
__________________










Angel~9/12/05~with us for 5 weeks</span></span></span>
Reply With Quote
  #6  
October 6th, 2005, 02:57 PM
~Trina~'s Avatar Platinum Supermommy
Join Date: Dec 2004
Location: Minnesota
Posts: 40,679
Send a message via MSN to ~Trina~ Send a message via Yahoo to ~Trina~
Several ladies on our board are having the same problem..... but its not just photobucket images that they can't see. They can't see ANYONES graphics... including mine which are in no way associated with photobucket.
__________________
"Do not judge, for you only see the parts of me that I feel you've earned the right to see" --Author Unknown

"A woman is like a tea bag. You never know how strong she is until she gets into hot water." -- Eleanor Roosevelt
Reply With Quote
  #7  
October 6th, 2005, 04:50 PM
Platinum Supermommy
Join Date: Oct 2004
Location: *queen city* of North Carolina
Posts: 9,497
I can see mine fine threw the link. And I can see Eeeyoremom's siggie fine :/ some people's are fine, but some arn't. Some say "hosted by photobucket" but some just say "user posted image".

Thank you for looking into this!


ETA-- Now I can see mine fine...i'll broose around some and see if its fixed.
__________________
Proud Mommy To My Princess (5)
Watching over us -- August 2005, March 2010, October 2010, July 2011
Reply With Quote
  #8  
October 7th, 2005, 11:13 AM
tamw402004's Avatar Platinum Supermommy
Join Date: May 2004
Location: Ohio.....I was born in Portsmouth, Virginia.
Posts: 15,494
I just noticed this today too! Mine are not showing up as well as others!
__________________
TAMMY~
~ HOST to ~FortySomething {Plus} Mommies~

Reply With Quote
  #9  
October 9th, 2005, 08:49 AM
Platinum Supermommy
Join Date: Oct 2004
Location: *queen city* of North Carolina
Posts: 9,497
Mine is fine now :/ I have no idea whats going on!
__________________
Proud Mommy To My Princess (5)
Watching over us -- August 2005, March 2010, October 2010, July 2011
Reply With Quote
  #10  
October 9th, 2005, 05:33 PM
LouLouMom's Avatar Mega Super Mommy
Join Date: Mar 2005
Location: NY
Posts: 4,435
Looking at the photobucket site earlier, looks like there were some network problems with photobucket as well as a few similar hosting sites. There is a little info page on what happened but it was that day that we all had the little red X's
__________________










Angel~9/12/05~with us for 5 weeks</span></span></span>
Reply With Quote
Reply

Topic Tools Search this Topic
Search this Topic:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 04:19 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0