JustMommies Message Boards

JustMommies Message Boards (http://www.justmommies.com/forums/)
-   Need Help Navigating JM? (http://www.justmommies.com/forums/f80-need-help-navigating-jm/)
-   -   Icon/title error (http://www.justmommies.com/forums/f80-need-help-navigating-jm/2174866-icon-title-error.html)

~*Jackie*~ November 29th, 2010 07:09 PM

Icon/title error
 
Any idea why my topic posted huge and has the icon/post thing in it? It looks like it made the font in my siggy HUGE and broke the page for some reason.... just figured I'd ask! :) I tried to edit it and repost but it did the same thing... :confused:

Thanks for any help you can give me!

Topic link:

http://www.justmommies.com/forums/f1...mas-trees.html

It looks like replies will also follow suit... if you could even delete the topic and I can repost tomorrow, that'd work too! :D

Linz November 29th, 2010 11:23 PM

Re: Icon/title error
 
it's a firefox-only glitch that appears whenever there's a double hyphen in the title and really can't be fixed once it's been posted. it does look normal in other browsers though. hth

~*Jackie*~ November 30th, 2010 07:08 AM

Re: Icon/title error
 
Oooh, ok. Strange! I'm a Firefox user so hopefully most of the girls in our forum aren't. :p

Actually you helped even more than I thought!! :D I took out the double hyphen and now the OP looks good and the posts since I've fixed it are all good! YAY! Thanks again!!

Din_C December 9th, 2010 11:55 AM

Re: Icon/title error
 
I've been trying to do this too.


All times are GMT -7. The time now is 04:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright © 2003-2012 JustMommies.com, All Rights Reserved.