JustMommies Message Boards

JustMommies Message Boards (http://www.justmommies.com/forums/)
-   Pregnancy and Motherhood After Loss (http://www.justmommies.com/forums/f133-pregnancy-and-motherhood-after-loss/)
-   -   Implantation bleeding (http://www.justmommies.com/forums/f133-pregnancy-and-motherhood-after-loss/1322552-implantation-bleeding.html)

angelmomjen November 21st, 2008 10:26 AM

Did you have have it..if so when?

dee68 November 21st, 2008 10:40 AM

with Katie no, I didnt
with my first pregnancy I spotted the ENTIRE time, so I am not sure :confused:

Pitridge November 21st, 2008 10:42 AM

With this one, I did not get any, until 5w and at that point it was brown. With the first pg I did get it right at the same time as af.


mom 2 haley & tyler November 21st, 2008 12:26 PM

I didn't have any.

victorialv November 21st, 2008 12:55 PM

I had it with my first pg, but not with the last two. Had cramps though.

Ben,Logan&Kaitlin'sMommy November 21st, 2008 12:57 PM

I haven't had it

Mommy2Makenna November 21st, 2008 01:20 PM

never had it.

Danica November 21st, 2008 06:53 PM

I had bleeding with Naden around the time I was going to start my period. I thought I started actually,
I didn't have any bleeding with Aspen.
I think I had bleeding with Skyla around 8dpo
I didn't have any with Keene or Gabriel that I can remember
With this pregnancy I had real old, dark brown blood that I think was pooled blood from implantation and it didn't come out until like 5 or 6 weeks along.


All times are GMT -7. The time now is 12:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright © 2003-2012 JustMommies.com, All Rights Reserved.